NAMING / ΟΝΟΜΑΣΙΑ (ΕΥΡΕΣΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ)

Η ονοματοδοσία αποτελεί μια από τις πιο δημιουργικές δραστηριότητές μας στη SPUNK DESIGN. Είτε ξεκινάς τώρα την επιχείρησή σου και δεν έχεις βρει το όνομά της, είτε θέλεεις να αλλάξεις όνομα στην ήδη υπάρχουσα επιχείρησή σου. Μοναδικές προτάσεις, πρωτότυπες ιδέες, δημιουργική διάθεση και αποτελεσματική σκέψη είναι σίγουρο πως θα προκύψουν μέσα από βαθιά μελέτη του αντικειμένου αλλά και του ανταγωνισμού σου, του target group που στοχεύεις, ακόμα και μέσα από τις προσωπικές σου πεποιθήσεις ή φιλοδοξίες.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ – ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Πρόκειται για την κορωνίδα του δημιουργικού, την πιο κλασική γραφιστική εργασία και ίσως μια από τις δυσκολότερες. Στη SPUNK DESIGN το να επικοινωνήσουμε τον διακριτικό τίτλο της επιχείρησής σου με τον κατάλληλο σχεδιασμό και τα κατάλληλα χρώματα, δίνοντάς του το χαρακτήρα που πρέπει για να σταθεί, μας δένει με ευθύνη και μας ωθεί να δημιουργήσουμε χωρίς περιθώρια προχειροτήτων, συμβιβασμών και βραχυπρόθεσμων αδιεξόδων. Η εμπειρία μας είναι αυτή που μας προσανατολίζει συνεχώς στους πιο ιδιαίτερους και προσεγμένους σχεδιασμούς που θα πληρούν το σήμα – λογότυπό σου. Αυτό που θα ακολουθεί τη φήμη και την επιχείρησή σου σε οποιοδήποτε επαγγελματικό βήμα σου.

BRAND ACTIVATION

Η ενεργοποίηση του brand σου είναι αυτή που θα καθορίσει την επιτυχημένη επιχειρηματική σταδιοδρομία σου. Είναι ένα σύνολο ενεργειών που χτίζει σταδιακά και σταθερά την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ της επιχείρησής σου και των πελατών σου. Η ενεργοποίηση αυτή μπορεί να ξεκινήσει από μια πολύ πρωτογενή βάση (σε περίπτωση που μόλις ξεκίνησες να δραστηριοποιείσαι) με την ευρεία χρήση κάποιου σλόγκαν ή ενός καλοδουλεμένου concept και επεκτείνεται σε πιο εξειδικευμένα στρατηγικά βήματα (αν είσαι ήδη εδραιωμένος στην αγορά) όπως μια στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια, ένα επαγγελματικό σεμινάριο ή μια σειρά επαγγελματικών εκδηλώσεων, μια διαδραστική διοργάνωση και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που θα απευθύνεται άμεσα στο target group σου. Στη SPUNK DESIGN το Brand Activation αποτελεί ένα από τα πιο δημιουργικά πεδία της δουλειάς μας και σίγουρα μια από τις αποτελεσματικότερες κινήσεις που μπορείς να κάνεις προκειμένου «να σε μάθει» ο κόσμος.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας έρχεται να σφραγίσει την ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησής σου. Είναι κάτι που το κατέχουμε απόλυτα στη SPUNK DESIGN, αφού αποτελεί για εμάς μια από τις πιο συνηθισμένες γραφιστικές διεργασίες που μας αφήνει όμως ελεύθερο ένα ευρύ δημιουργικό πεδίο για να το προσαρμόσουμε απόλυτα στα δικά σου μέτρα και γούστα. Η εταιρική ταυτότητα είναι ουσιαστικά η μετάβαση από το «να σε ξέρουν» στο «να σε αναγνωρίζουν» και ο θεμελιώδης τρόπος επικοινωνίας σου με όλους όσους έρχεσαι ή θέλεις να έρθεις σε επαφή. Είναι η βασική αρχή για να σε εμπιστεύονται όλοι όσοι συναλλάσσεσαι μαζί τους σε οποιοδήποτε τομέα της επιχειρηματικής σου δραστηριότητας. Η αναγνώρισή της και η θερμή αποδοχή της είναι το τελικό χειροκρότημα τόσο για εσένα όσο και για εμάς.

Η εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει:

  • Κάρτα επισκεπτηρίου (card visit)
  • Κάρτα ευχαριστήρια
  • Κάρτα ευχετήρια
  • Επιστολόχαρτο
  • Φάκελο / Σακούλα
  • Πρόσκληση
  • Καταχώρηση
  • Λογιστικά στελέχη
  • Company Profile
  • Slogan / Μότο / Μήνυμα / Διαφημιστικό Σύνθημα