ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ή μάλλον είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε ανάποδα. Το παρόν κείμενο γράφτηκε το 2008, στα πλαίσια τότε μιας εταιρικής παρουσίασης που δεν πραγματώθηκε ποτέ. Δε χρησιμοποιήθηκε και προσπεράστηκε σαν «ακατάλληλο» με σκοπό να αντικατασταθεί στο μέλλον από άλλα πιο «συμβατά» κείμενα που θα κρίνονταν καταλληλότερα για μια ενδεχόμενη περίσταση. Παρόλα αυτά αποθηκεύτηκε και περίμενε υπομονετικά το χρόνο του μέχρι τη στιγμή που αποφασίστηκε 12 χρόνια μετά να χρησιμοποιηθεί για τη SPUNK DESIGN μεν αλλά ίσως με κάποιες πιθανές προσθαφαιρέσεις δε. Διαβάζοντάς το όμως ξανά και ξανά, συνειδητοποιήσαμε ότι δε χρειάζεται να παρέμβουμε σχεδόν καθόλου, καθώς εκφράζει απόλυτα αυτό που είμαστε και αυτό που πρεσβεύουμε. Αλλά ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι το κείμενο αυτό είναι λειψό ή υστερεί συντακτικά ή νοηματικά, τότε η πρόκληση μεγαλώνει καθώς είναι πιο σημαντικό και σαφώς πιο δύσκολο να χρησιμοποιούμε τις αδυναμίες με αγάπη και έμπνευση ώστε να τις μετατρέπουμε σε ευτυχία και δημιουργία. Μα, αυτό ακριβώς δεν προσπαθούμε να κάνουμε οι άνθρωποι σε όλη μας τη ζωή; Να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας προκειμένου να τις μετατρέψουμε σε δυνατά όνειρα, έτοιμα προς κατάκτηση. Κι αν πιστεύετε πως τα όνειρα είναι ασπρόμαυρα, εμείς σας προσκαλούμε στον δικό μας ιδιαίτερο κόσμο, όπου τα όνειρα κινούνται στο δικό τους χωροχρόνο, μεταλλάσονται με έναν τρόπο μαγικό και αποκτούν υπόσταση μέσα από χρωματιστές πινελιές, συνθέτοντας εικόνες πέρα από κάθε φαντασία.

Τα δυνατά όνειρα όμως δεν τελειώνουν ποτέ! Και κυνηγώντας τα με αυτοπεποίθηση, μάθαμε να δημιουργούμε με γνώμονα τη γνώση, τη συνείδηση, το συναίσθημα και τον επαγγελματισμό! Και μάθαμε να βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των ιδεών μας, μέσα στα πλαίσια των δικών σου αναγκών. Γι’ αυτό και μπορούμε με σιγουριά να αφουγκραστούμε τι ακριβώς χρειάζεσαι για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε αμφότεροι. Προσπαθούμε συνεχώς για να έχουμε μια διαρκή επαφή μεταξύ μας και μια σχέση που θα μας ωθεί να βρίσκουμε ζωτικές λύσεις μέσα από την υπέροχη διαδικασία της δημιουργικής σκέψης, εμπλουτίζοντας την εμπειρία μας και απελευθερώνοντας την έκφραση του καλύτερου εαυτού μας.

Οι άνθρωποι της SPUNK DESIGN με 20ετή διαρκή παρουσία στο χώρο της διαφήμισης, του graphic design και όλων των πεδίων που αυτό κινείται, είμαστε σε θέση να διυλίζουμε τις σχεδιαστικές μόδες και τις standard νόρμες που κατά καιρούς κατακλύζουν το επικοινωνιακό νόημα των διαφημιστικών μηνυμάτων, κρατώντας τη διαχρονικότητα -αν υπάρχει- και στοχεύοντας πάντα στην επικαιροποίησή της μέσα από το σωστό σχεδιασμό και την εφαρμογή της στα εκάστοτε concept μας. Είμαστε ευτυχισμένοι γιατί μας αρέσει η αληθινή δημιουργία και τη στηρίζουμε με σθένος και αγάπη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς για εμάς να μπορούμε να προβάλλουμε την αληθινή και ακατέργαστη έκφραση σε όλες τις εκφάνσεις της, με όλες τις αλήθειες της, τα χρώματα, τα σχήματα, τις μελωδίες και τις εντάσεις που εκείνη φέρει. Μας ενδιαφέρει η ουσία γι’ αυτό και επιδιώκουμε πάντα την έρευνα και τη μελέτη πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε συνεργασία, χωρίς να συμβιβαζόμαστε με μέτρα και σταθμά που αποπροσανατολίζουν.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας και επικροτούμε τις προσπάθειές τους, τον τρόπο που σκέφτονται και δημιουργούν αλλά και τον τρόπο που επιμελούνται και υλοποιούν το κάθε project. Έχουμε ένα ανεξάντλητο δημιουργικό ταπεραμέντο που μας τροφοδοτεί μονίμως με άπειρα κίνητρα για να αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Βλέπεις, στη SPUNK DESIGN δεν είμαστε απλοί υλοποιητές με οριζόντιο ορθολογιστικό τρόπο σκέψης. Όχι! Είμαστε άνθρωποι που δακρύζουμε κυνηγώντας μια πρωτότυπη ιδέα, που κλείνουμε τα μάτια για να νιώσουμε την ιδιαιτερότητα μιας απλής γραμμής, που πονάμε στην προσπάθειά μας να συνταιριάξουμε τα χρώματα και νιώθουμε υπέροχα όταν σε βλέπουμε ενθουσιασμένο με το αποτέλεσμα. Ναι! Είμαστε ονειρευτές! Δημιουργούμε και ονειρευόμαστε. Αγαπάμε, γνωρίζουμε, βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε. Μαζί!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της SPUNK DESIGN!