ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η δύναμη της συνεχόμενης παρουσίας σου μπορεί να ενισχυθεί από ψηφιακές εκτυπώσεις, οι οποίες δίνουν εύκολες, γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη για προβολή. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ένα μέσον ευπρόσωπο, αποτελεσματικό, αλλά όχι χρονοβόρο ή απαιτητικό, καθώς ο κόσμος της ψηφιακής έχει εξελιχθεί ραγδαία βελτιώνοντας την ποιότητα της εκτύπωσης σε σχετικά χαμηλές τιμές.

Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης είναι σε:

  • Τυπογραφικές εργασίες μικρού τιράζ
  • Επιγραφή / Φανάρι / Πινακίδα / Πυλώνα / Stand Εδάφους
  • Εξειδικευμένες κατασκευές από Panaflex / Inox / Plexiglas
  • Αφίσες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου
  • Αφίσες με ανοιγόμενο κάδρο αλουμινίου
  • Εξωτερική επένδυση Ορόφου / Κτιρίου / Τζαμιών
  • Βινύλιο / Μουσαμά / Χαρτί / Πολυπροπυλένιο / Δίχτυ / One Way
  • Επένδυση οχημάτων
  • Εκθεσιακά περίπτερα

OUTDOOR / ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για το καλύτερο μέσο προβολής αφού μέσα από αυτό εισπράττεις τη δύναμη της αναγνωρισιμότητας. Είναι η πορεία προς την άμεση, τη σύγχρονη, τη δυναμική επικοινωνία, καθώς αποτελεί την πληρέστερη και σαφέστερη παρουσία σου μέσα στο φυσικό διαδίκτυο της πόλης. Καθ’ οδόν προς μέρη με ιδιαίτερη «στρατηγική» σημασία, στα κεντρικότερα σημεία και σε σημαντικές αρτηρίες κυκλοφορίας, σε δρόμους και σε διασταυρώσεις, σε πλατείες και σε διαζώματα. Στη SPUNK DESIGN σε προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο και «αποθεώνουμε» την επικοινωνία σου με τρόπο που δεν περνά απαρατήρητος από κανένα βλέμμα.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤ

Η άμεση ανάδειξη των βασικών μηνυμάτων του προϊόντος σου ή της υπηρεσίας σου οφείλει να ενισχυθεί από το ραδιόφωνο, το πιο άμεσο και αγαπημένο από τα ΜΜΕ. Με εμπειρία, γνώση και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε όλο το project, από το σενάριο και το σπικάζ μέχρι και το μουσικό θέμα που θα «ντύσει» το ραδιοφωνικό σου σποτ. Στη SPUNK DESIGN γνωρίζουμε καλά ότι είναι πολύ σημαντικό να ακουστείς σωστά και καθαρά.

VIDEO PRODUCTION

Η εποχή επιβάλλει τη διαφημιστική προβολή video μέσα από τα social media και όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες αναπαραγωγής, σε τέτοιο βαθμό που στις περισσότερες περιπτώσεις η θέασή τους υποσκελίζει ξεκάθαρα τις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Η σωστή δημιουργία και η άρτια παραγωγή των προωθητικών και επιχειρηματικών video θεωρούνται δεδομένα για εμάς στη SPUNK DESIGN, γι’ αυτό και το αποτέλεσμα χαίρει πάντα τεράστιας ανταπόκριση. Just Push Play!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Πόσο μάλλον μια πολύ καλή εικόνα, που εμπεριέχει την τέχνη και την εμπνευσμένη αντίληψη των επαγγελματιών. Στη SPUNK DESIGN θεωρούμε ότι η προϊοντική φωτογράφηση είναι -σχεδόν- απαραίτητη κι ότι η κατάλληλη και προσεκτική επεξεργασία των φωτογραφιών πριν τη χρήση τους είναι καθοριστική. Έτσι ο αποδέκτης του προϊόντος δε θα μείνει σε μια απλή οπτική ενημέρωση αλλά θα εμβαθύνει δραστικά την επικοινωνιακή συνάντηση με την προβαλλόμενη εικόνα. Η εκφραστική φωτογραφία είναι το γοητευτικό κίνητρο που χρειάζεται το μάτι για να παρακινήσει την επιθυμία, δημιουργώντας εύληπτα και ξεκάθαρα μηνύματα.