ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΣΕΝΑ

Το αληθινό concept είσαι εσύ! Γιατί εσύ μας δίνεις το κίνητρο να ξεκινάμε κάτι καινούργιο. Εσύ μας δίνεις την ευκαιρία να ανακαλύπτουμε συνεχώς τον εαυτό μας. Εσύ μας ωθείς να βελτιώνουμε διαρκώς τις δυνατότητές μας. Εσύ μας εμπιστεύεσαι την επιχείρησή σου για να την φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Γι’ αυτό κι εμείς δημιουργούμε με επίκεντρο εσένα!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!

«Έχω μια ιδέα» σημαίνει βιώνω ένα μικρό θαύμα. Είναι μια στιγμή που κάτι σημαντικό γεννιέται μέσα από μια πνευματική διεργασία στην οποία βρίσκεσαι. Είναι εκείνο το σημείο που οι σκέψεις σου πραγματοποιούν μια ευθυγράμμιση πάνω στην αναζήτησή σου. Είναι η λύση που έψαχνες στο πρόβλημα. Είναι η λάμπα που άναψε στο σκοτάδι. Είναι το βότσαλο που τάραξε τα ήρεμα νερά της λίμνης. Η έννοια της ιδέας είναι από μόνη της μια ιδέα. Η λέξη ιδέα κρύβει μέσα της ικανότητα, διάθεση, εκκεντρικότητα και αυθεντικότητα. Δε μας πιστεύετε; Κοιτάξτε: • Ικανότητα • Διάθεση • Εκκεντρικότητα • Αυθεντικότητα

SPUNK REALITY

H εταιρεία SPUNK είναι μια νέα πραγματικότητα στο πεδίο του γραφιστικού σχεδιασμού και μια τολμηρή (spunky) πρόταση στο χώρο της διαφήμισης. Είναι μια νέα ιδέα που γεννήθηκε σε αβέβαιους καιρούς για να επιβεβαιώσει ότι η δημιουργικότητα δεν είναι απλά ικανότητα, αλλά αξία. Η δημιουργικότητα είναι ικανή να αλλάξει τους ανθρώπους και τον κόσμο προς το καλύτερο και να εδραιώσει τα ιδανικά τους. Είναι η ώθηση που θα μας φέρει σε τροχιά γύρω από όσα αγαπάμε και αγωνιζόμαστε για αυτά. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε ένα χώρο που μέσα από τη δημιουργικότητα προσπαθούμε συνεχώς να δίνουμε στις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται εκείνες τις λύσεις που θα εξασφαλίζουν την αγοραστική τους ευημερία και τη συνεχή τους εξέλιξη. Ένα χώρο που η διαφήμιση συναντά την τυπογραφία και φλερτάρει με την τέχνη, που το διαδίκτυο αφομοιώνει τη διάδραση και οι ιδέες μας ντύνονται με το πιο ευφάνταστο design. Έναν ιδιαίτερο χώρο μέσα στον οποίο σα γνήσιοι δημιουργοί μπορούμε και χαράζουμε το δικό μας δρόμο.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ

Από τις βαθύτερες εκστάσεις της ψυχής, στους πιο κόκκινους χτύπους της καρδιάς.
Από τις πορφυρές πλημμύρες της καρδιάς, στα περίπλοκα σταυροδρόμια του μυαλού.
Από τις φωτεινές οδούς του μυαλού, στις μοναχικές προκυμαίες της έμπνευσης.
Από τις αιωρούμενες εξέδρες της έμπνευσης, στους απέραντους καμβάδες της δημιουργίας.
Από τα παχύρευστα χρώματα της δημιουργίας, στους ενδότερους εξώστες της φαντασίας.
Από τις απρόσκοπτες θεάσεις της φαντασίας, στις εκθαμβωτικές εικόνες της επικοινωνίας.
Από τις απέραντες οθόνες της επικοινωνίας, στις πολυδιάστατες ερμηνείες της διαφήμισης.
Από τους γραφικούς κόσμους της διαφήμισης, οπουδήποτε…