WEB SITE

Το διαδίκτυο είναι ένα πεδίο που αλλάζει γρήγορα και καθημερινά κι η εποχή μας είναι πλέον συνυφασμένη με αυτό και με την προβολή μέσω αυτού κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά στη SPUNK DESIGN. Για να ακολουθήσεις την εποχή και τις ταχύτητές της πρέπει πρωτίστως να έχεις ένα web site το οποίο να στηρίζεις λειτουργικά και να υποστηρίζεις εύκολα και με ασφάλεια. Γι’ αυτό και εξασφαλίζουμε την άρτια λειτουργία ενός web site επισφραγίζοντας τη διαδικτυακή εμπειρία. Οι αμέτρητοι σχεδιασμοί, η λογική χρηστικότητα, η εξωστρεφής φαντασία, η βαθιά γνώση και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του web design, σου λύνουν τα χέρια και σου δίνουν τα κλειδιά της δικής σου διαδικτυακής επαγγελματικής στέγης. Σύγχρονος και δυναμικός σχεδιασμός, λειτουργικότητα, πολλαπλές εφαρμογές, ευελιξία και συνεχής ενημέρωση είναι τα συστατικά που θα προσδώσουν στο web site σου νέες προοπτικές και πρωτόγνωρες ωθήσεις, δίνοντας στην εταιρεία σου την ταυτότητα, την αναγνωρισιμότητα και το κύρος που επιθυμείς.

WEB DEVELOPMENT

Στη SPUNK DESIGN καινοτομούμε, αποτελώντας μια από τις πιο δημιουργικές, οικονομικές και ποιοτικές λύσεις στην κατασκευή web site. Η κατανόηση της ιδιότητας και των αναγκών σου να προβληθούν μέσω της οπτικής ηλεκτρονικής επικοινωνίας, είναι η πυξίδα μας που θα σε οδηγήσει μεθοδικά και με ασφάλεια στο σύγχρονο διαδικτυακό κόσμο. Οι γραμμές εφαρμογής μας στο ολοκληρωμένο στήσιμο του ιστότοπού σας ή του ηλεκτρονικού καταλόγου των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου είναι απλές και ουσιαστικές. Ο σωστός προγραμματισμός, η τακτική ενημέρωση και η εγκυρότητα των ηλεκτρονικών μας εργαλείων σου εγγυώνται μια από τις επισφαλέστερες πλατφόρμες φιλοξενίας της επωνυμίας σου.

ESHOP

Στη SPUNK DESIGN γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να πουλάς το προϊόν σου ή την υπηρεσία σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ειδικά στις μέρες μας που ο κόσμος αλλάζει ραγδαία και απρόβλεπτα είναι πλέον αναγκαίο να έχεις προνοήσει ότι ο καθένας θα μπορεί να βρει αυτό που του προσφέρεις ανά πάσα στιγμή εκμηδενίζοντάς του την ανασφάλεια που του δημιουργεί το συνεχές ψάξιμο και το χάσιμο χρόνου. Το E-Shop κάνει αυτήν ακριβώς τη δουλειά, αφού θα έχεις παρατηρήσει ότι σε δύσκολες στιγμές για την αγορά, είναι το μοναδικό εργαλείο που δουλεύει διαρκώς και αποτελεσματικά. Είναι απλά το παρόν και το μέλλον στην εγχώρια αλλά και παγκόσμια αγορά, το οποίο μπορεί να είναι ένα αυτόνομο ηλεκτρονικό κατάστημα ή να ενσωματωθεί στο site σου όταν θα είσαι έτοιμος. Έτσι, σου εξασφαλίζουμε εξαιρετικό δημιουργικό, ασφαλές στήσιμο και διαρκείς ενημερώσεις για να έχεις ένα εύχρηστο, ελκυστικό αλλά και φιλικό προς τον καταναλωτή ηλεκτρονικό πεδίο αγορών (ή ηλεκτρονικό κατάστημα).

ONE CLICK & SHOP PLATFORMS

Η επόμενη μέρα των ηλεκτρονικών αγορών είναι εδώ! Ένας συνδυασμός E-Shopping και αγοράς με φυσική παρουσία που δημιουργήθηκε μέσα από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουν οι συναλλαγές αγαθών παγκοσμίως μετά την εξάπλωση του Covid-19. Με αυτόν τον τρόπο δίνεις τη δυνατότητα στον πελάτη να παραγγείλει ηλεκτρονικά τα προϊόντα σου και να τα παραλάβει από το κατάστημά σου. Μόνο που αυτό προϋποθέτει την παροχή μιας εύχρηστης, λειτουργικής και σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγγελιών που θα εξειδικεύεται ακριβώς για αυτόν το σκοπό. Στη SPUNK DESIGN αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς, προσαρμοζόμαστε με αυτές και επιστρατεύουμε την τεχνογνωσία, τη φαντασία και την αισθητική μας, εναρμονισμένα με τις ανάγκες σου και το δικό σου εταιρικό προφίλ, για να σου παρέχουμε τα διαδικτυακά «εργαλεία» που χρειάζεσαι προκειμένου να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά η επιχείρησή σου, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Μη μένεις πίσω λοιπόν, εμπιστεύσου τους ειδικούς, συνέχισε να δραστηριοποιείσαι σωστά και αποδοτικά και ζήσε το μέλλον, σήμερα!

SEO (ON-PAGE & OFF-PAGE)

Αφού έχεις εξασφαλίσει για την επιχείρησή σου τα προηγούμενα, ήρθε η ώρα να την φέρεις μπροστά και να τη βάλεις ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και πρωτίστως στη Google. Αυτή τη λογική ακριβώς πρεσβεύουμε στη SPUNK DESIGN προτείνοντάς σου τα βήματα που χρειάζονται για να «πειστεί» η μηχανή αναζήτησης ότι το web site σου είναι δημοφιλές, είναι σχετικό με αυτό που ψάχνει ο χρήστης, είναι ποιοτικό και του προσφέρει μια καλή διαδικτυακή εμπειρία. Στη διαδικασία του SEO (Search Engine Optimization) οι ενέργειες που απαιτούνται για να βελτιωθούν οι παραπάνω προδιαγραφές είναι αρκετές και ουσιαστικά χωρίζονται σε On-Page SEO και OFF-Page SEO. Με μια τακτική, μεθοδική και στρατηγική διαχείριση των απαιτούμενων βημάτων το site σου θα περάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δυναμικά στις πρώτες κατατάξεις. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό με ενδελεχή ανάλυση του ιστορικού, ευρεία έρευνα και διαρκή χρήση των λέξεων-κλειδιά, στενή παρακολούθηση του ανταγωνισμού, πιθανή βελτίωση τεχνικών στοιχείων και περιεχομένου, προσαρμογή της SEO strategy στο δικό σου web site, συνεχείς On-Page SEO και Off-Page SEO παρεμβάσεις και διαρκή αναφορά σχετικά με την πορεία και την αποτελεσματικότητα όλων αυτών των ενεργειών, δίνοντας στον ιστότοπό σου την προώθηση που χρειάζεται για να είναι πάντα πρώτο.